Mutasd be, miért fontos a nyelvtanulás!

 

Pályázatunkra 5-10 perces filmeket várunk, amikben bemutathatjátok, milyen helyzeteket eredményezhet a hiányos nyelvtudás. A közönség által megszavazott 20 pályamű közül szakmai zsűrink választja ki a nyertes filmet, melynek alkotói az egész osztályukkal együtt három napot tölthetnek Horvátországban. A díjátadóra szeptember 8-án, a Nyelvparádé keretein belül a Millenárison kerül sor.

Leadási határidő: 2018. augusztus 31.

Még nem vagytok gimisek, de már felső tagozatba jártok, és szívesen csatlakoznátok a pályázathoz? Küldjetek nekünk egy e-mailt és mondjuk a részleteket!

[powr-countdown-timer id=470255ac_1522446295]

Previous videoNext video
A pályázat lezárult!
https://palyazat.nyelvparade.hu/nyelvparade/?contest=video-detail&video_id=346
126
2252
Feltöltő: REVEZ presents
Videó címe: Nyelv nélkül
Leírás: Kedves Mindenki! Sokan úgy gondolják, hogy a nyelvtanulás csupán egy fölösleges folyamat és inkább nyitott szemmel alszanak angol/francia/német/orosz/spanyol stb. órákon, az otthon hívogató melegére gondolva. Esetleg már legalább huszadik alkalommal rajzolják újra golyóstollal a kezükre vagy a padra firkált rajzokat. Nos, itt van a videónkban ez a 4 fiatal (meg a többi szereplő), akik szintén így foglalták el magukat egy-egy 45 perc során, s meg is lett az „eredmény” , hiszen közülük ki-ki komolyan, míg mások furcsa szituációkba keveredtek. Szóval, ha te, aki most ezt olvasod, a „nemfigyelők” csapatát erősíted, feltétlen nézd meg „művünk”. Ha pedig csak szimplán szórakoznál, nos akkor is kukkants bele. S ne feledd! A nyelvtanulás fontos. Főleg azért is, mert lehet holnap elrabolnak az idegenek csakis kizárólag angolul tudsz velük kommunikálni. Jó szórakozást! Videónk a 2018-as nyelvparádé pályázatra készült. A videóban felhangzó dal, a 2017-ben nagy sikernek örvendő PPAP azaz PIKOTARO – Pen Pinaple Apple Pen.
Szavazatok száma: 126
Megtekintés: 2252

Elérhetőségek

MEMO Rendezvényszervező Kft.
1085 Budapest, József körút 69.
+ 36 70 288 77 77
info@nyelvparade.hu